Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Καλημερα παλι με την Ιαπωνια........


Καλημερα σε ολους τους φιλους του Στοιχηματος και οχι μονο!!!
Ολοι απο νωρις εχουμε ρηξει μια ματια στο μεσοβδομαδα κουπονι το οποιο εχει αρκετα Διεθνες παιχνιδια-ΣουηδιαΒ'-Ελληνικο Πρωταθλημα Β Εθνικη και τα γνωστα μεταμεσονυχτια.Οπως και το σαββατο ετσι και σημερα θα στηριχτουμε στην Ιαπωνια η οποια στο τουρνουα που περνει μερος εχει ρολο πρωταγωνηστη και ρυθμιστη και θελει φυσικα την κατακτηση του μιας και διεξαγεται στην χωρα της.Απτην αλλη πλευρα εχουμε την Παραγουαη η οποια δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα αλλα πιστευω οτι μπροστα στα μαχαιρια Σογκουν δεν εχει ελπιδα.
Ασσος λοιπον για εμενα το 111.ΙΑΠΩΝΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ και με καλυψη στο Χ για τους συντηρητικους,ακομα για τους φιλους του διαδυκτιου πιστευω οτι το σκορ θα κινηθει σε λογικα και χαμηλα πλαισια δεν προτεινω κατι απλα σκεφτομαι!!!!
Στα υπολοιπα παιχνιδια πιστευω οτι η Εσθονια και μετο Χ δεν θα χαλαστει απεναντι σε μια δυναμικη Γεωργια που μπορει ακομα να χτυπησει το παιχνιδια στα ισια και το διπλο μπορει να εχει πιθανοτητες. 112-2(Χ)
Ενα παιχνιδι που εμενα μου κινει το ενδιαφερον ειναι το ΑΛΒΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ και η υψηλη αποδοση της Αλβανιας στο 6,20 που για εμενα ειναι μια πιθανη εκπληξη καλυπτοντας το παιχνιδι και στο Χ.
115-1(Χ)
Στα υπολοιπα διεθνες φιλικα κραταω μονο το 1(Χ) της Αυστριας στο 116 και το οβερ της Γαλλιας στο 126.
Στην Ιρλανιδια πιστευω οτι η συγκεκριμενη αγωνιστικη ειναι ιδιαιτερα επικινδυνη και αν θα προτεινα κατι θα ηταν το διπλο της Ντερι στο 125.

Κραταω το 1(χ) της Ιαπωνιας- το οβερ της Γαλλιας και το διπλο της Ντερι


Καλημερα Σταυρος ο Mouse!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: